Webinar Astma on demand

Sinds september 2022 online: Samen op pad met de astmapatiënt, praktische handvatten voor in de huisartsenpraktijk!

Aan de hand van een casus nemen de sprekers je mee in de wereld van de astmapatiënt. Waar moet je op letten wanneer een astmapatiënt bij je komt, wanneer verwijs je door naar de 2e lijn en wanneer komt de apotheker, de longverpleegkundige of het astmanetwerk in beeld.

Dit webinar kun je alleen kijken maar veel waardevoller is om dit webinar te kijken met je eigen huisartsenpraktijk (denk aan je collega’s, de doktersassistentes, POH-ers etc.) of met andere zorgverleners in de wijk (fysiotherapeuten, wijkteams etc.) om zo met elkaar in dialoog te gaan en tot nieuwe of aanvullende inzichten te komen.

Zoek je nog een leuk nascholingsmoment met je team, zet dan dit webinar in!
Het webinar duurt ruim 1 uur. Wanneer je er een interactief geheel van maakt, schatten we de tijdsduur op 1,5 uur. En vergeet dit vooral niet te combineren met een gezellige lunch, borrel of andere ontspannende activiteit tijdens je teamdag.

Het geaccrediteerde webinar Astma on demand wordt aangeboden via MedischeScholing.nl en is alleen toegankelijk voor de abonnementhouders van MCC Klik.
Mocht je als Interlinedeelnemer de link niet meer in je bezit hebben, neem dan contact met ons op via interline@mccklik.nl.

Vraag via dit mailadres ook een presentielijst voor deelname aan als je dit webinar samen met je team of met zorgverleners in de wijk wilt volgen als nascholingsmoment. Het webinar duurt ruim 1 uur. Accreditatie is verleend voor huisartsen, POH-S en doktersassistentes.

Werkafspraken met een multidisciplinair karakter zijn uitermate geschikt voor webinars on demand. Ben je als specialist of als vakgroep getriggerd door deze vorm van implementatie en heb je een werkafspraak met een multidisciplinair karakter die je graag via een webinar (on demand) zou willen introduceren, neem dan gerust contact met ons op via interline@mccklik.nl om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.