Post-covidsyndroom, persoonlijk begeleider en MCC Klik webinar Post-COVID-zorg

Post-covidsyndroom, persoonlijk begeleider

Post-covidsyndroom, voorheen long covid genoemd, is niet alleen iets uit de eerste coronagolf. Nog elke dag melden zich nieuwe patiënten met langdurige klachten na een coronabesmetting. Ook al is de omikron-variant minder ziekmakend, ook na een mild verloop van de infectie kunnen er langslepende klachten volgen.

We wijzen jullie op de aanpak voor mensen met dit post-covidsyndroom in Nijmegen die landelijk aandacht kreeg:
Persoonlijk begeleider moet post-covidpatiënten helpen juiste zorg te vinden, Bron: NOS.nl


Webinar Post-COVID-zorg on demand

Ook het webinar Post-COVID-zorg on demand dat door MCC Klik is geïnitieerd, is nog steeds beschikbaar. De huisartsen die dit webinar al gevolgd hebben, geven aan het een meerwaarde te vinden het webinar te bekijken in de eigen huisartsenpraktijk of met betrokken disciplines in de wijk om op die manier de dialoog te zoeken met elkaar. Uiteraard kun je dit webinar ook alleen bekijken. Het geaccrediteerde webinar Post-COVID-zorg on demand wordt aangeboden via MedischeScholing.nl en is alleen toegankelijk voor de abonnementhouders van MCC Klik.
Mocht je als Interlinedeelnemer de link niet meer in je bezit hebben, neem dan contact met ons op via info@mccklik.nl.

Werkafspraken met een multidisciplinair karakter zijn uitermate geschikt voor webinars on demand. Ben je als specialist of als vakgroep getriggerd door deze vorm van implementatie en heb je een werkafspraak met een multidisciplinair karakter die je graag via een webinar (on demand) zou willen introduceren, neem dan gerust contact met ons op via info@mccklik.nl om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.