Ook online Interline goed ontvangen

                                                                                                                                               

Ook online Interlinebijeenkomsten goed ontvangen!

Met gepaste trots mogen we melden dat het algemene oordeel van de Interlinebijeenkomsten nieuwe stijl fysiek en online door de deelnemers heel goed is ontvangen. De eerste twee fysieke avonden werden zelfs gewaardeerd is met een 8.6!
Daar waren we natuurlijk heel erg blij mee.

Na een lange tijd van ‘alles op afstand’ stond elkaar weer echt ontmoeten centraal. Dat werd door iedereen ook zo ervaren èn gewaardeerd. De bijeenkomsten van 2 en 11 november konden gelukkig op deze wijze nog zo plaatsvinden.
We zijn hartelijk ontvangen in het SIO in Zwolle en we hebben daar onder het genot van een buffet vooraf en een drankje na afloop elkaar weer kunnen spreken.

Helaas hebben we, in verband met de oplopende positieve COVID-19 aantallen, reacties vanuit onze achterban en de besluitvorming vanuit de overheid, moeten besluiten om de laatste twee bijeenkomsten online voort te zetten. Daarvoor waren een aantal organisatorische stappen nodig wat prima is gegaan. Afmeldingen werden weer aanmeldingen en huisartsen die zich nog niet aangemeld hadden deden dat alsnog.

De casuïstieksessies werden zowel fysiek als online goed ontvangen en beoordeeld als zeer waardevol, praktijkgericht, interactief en onder goede begeleiding van de werkgroep Gynaecologie. Ook de nieuwe vorm sprak aan.
We hebben geprobeerd het interactieve karakter van de fysieke bijeenkomsten online voort te zetten en dat is gelukt. De deelnemers hebben de online bijeenkomsten prachtig gewaardeerd met een 7.8!

Natuurlijk zijn er punten die beter kunnen en waarvan ook wij mogen leren. De input vanuit de evaluaties nemen wij dan ook graag ter harte bij de volgende Interlinebijeenkomsten.

De werkgroep Gynaecologie en het team MCC Klik.