2022 mei | Gecombineerde Interline Reumatologie en Dermatologie goed ontvangen

Eén van de mooiste uitingen van een goede samenwerking tussen huisartsen/eerste lijn en medisch specialisten is het doornemen van de werkafspraken middels de Interline nascholingsbijeenkomsten.

In april 2022 mochten we weer vier prachtige avonden verzorgen. Dit keer betrof het een gecombineerde nascholing Reumatologie en Dermatologie. Onder enthousiaste begeleiding van de presentatoren werden de werkafspraken artritis, jicht en huidtumoren toegelicht.
Deze onderwerpen zijn door de deelnemers ontvangen als leuke, heldere, leerzame en interactieve presentaties met praktische handvatten.
Beide presentaties werden beoordeeld met een 4.7 uit 5.
Eén collega gaf zelfs aan dat deze vorm van nascholing met stip de meest prettige is omdat hetgeen wat je leert direct toepasbaar is in de praktijk.

Vanuit feedback uit de Interlinebijeenkomsten van afgelopen najaar werd de wens uitgesproken de volgende Interlinebijeenkomsten wat meer op een locatie in de regio te organiseren.
Daar hebben wij graag gehoor aan gegeven. Naast het SIO in Zwolle hebben we in De Overkant in Dalfsen en het MFC De Brinkhof in Wezep twee mooie locaties gevonden.
Ook hierop kregen we positieve reacties terug van de deelnemers, heel fijn!

De leerdoelen, de meest genoemde leerpunten, de stellingen en de PowerPoint van beide Interlines zijn terug te vinden op het besloten deel van deze website, onder de tab Interline.
Een opkomst van 61% met een gemiddelde algemene beoordeling van 8,7 maakt ons trots en blij!

Voor wie erbij was, dank je wel voor je aanwezigheid!
Voor wie er (nog) niet bij was, graag tot in het najaar bij een van onze volgende Interlinebijeenkomsten!

Hartelijke groet, 
Team MCC Klik