GP consult: aanmelden kan nog

GPconsult: pak de kans om nog aan te melden voor Prisma!

Eind juni heeft de laatste groep Zwolse huisartsen toegang verkregen tot Prisma. Wij onderzoeken het effect van het gebruik van het Prisma platform op de doorverwijzingen naar Isala. Tijdens de studie krijgt u kosteloos toegang tot het platform in de Siilo app. Zoals u wellicht al weet is Prisma een digitaal platform waar huisartsen casuïstiek kunnen voorleggen aan multidisciplinaire groepen van medisch specialisten.

Aanmelding is nog steeds mogelijk!
Half juli hebben huisartsen in de regio van MCC Klik een herinnering voor aanmelding per e-mail ontvangen. Aanmelden voor Prisma is nog steeds mogelijk. Zie hiervoor de bijlagen in deze herinneringsmail. Heeft u hier vragen over, neem dan contact op via gpconsult@umcg.nl

Persoonlijke account Prisma-netwerk
Indien u al gebruik maakt van het platform overleg dan ook met uw collega’s over het gebruik van het Prisma-netwerk; iedere huisarts heeft toegang met een persoonlijke account. Ook waarnemers, AIOS en Hidha’s zijn hiervoor uitgenodigd!

Gemakkelijk en snel starten met Prisma
Na aanmelding kunt u zelfstandig en op een voor u geschikt moment de introductie doorlopen. U kunt dus snel van start gaan met het posten van casuïstiek of zoeken op onderwerpen in de uitgebreide kennisbank waarin alle vragen en antwoorden van specialisten zijn opgeslagen!

Herinnering aansluiting AHON netwerk
Eind juni hebben alle praktijkhouders een informatiebrief over aansluiting bij het AHON netwerk ontvangen. Wij vragen u om uw voorkeur door te geven (eenmalig/vast/geen), mocht u dat nog niet hebben gedaan. Voor de AHON aansluiting is één antwoordkaart per praktijk voldoende. Geef uw keuze door via de meegestuurde antwoordkaart of digitaal via onderstaand e-mailadres.

Vragen?

Email      :   gpconsult@umcg.nl 

Website :   https://huisartsgeneeskunde-umcg.nl/gpconsult