Eerste Interline nieuwe stijl

                                                                                                                                                                                  

Eerste Interlinebijeenkomst nieuwe stijl een feit!

Met gepaste trots mogen we melden dat het algemene oordeel van de eerste Interlinebijeenkomst nieuwe stijl door de deelnemers van de eerste avond gewaardeerd is met een 8.6!
Daar zijn we echt heel erg blij mee.

Dinsdag 2 november zijn we hartelijk ontvangen in het SIO en konden we samen eerst genieten van een heerlijk buffet. Na een lange tijd van ‘alles op afstand’ stond elkaar weer echt ontmoeten centraal. Dat werd door iedereen ook zo ervaren èn gewaardeerd.

De casuïstieksessies werden goed ontvangen en beoordeeld als zeer waardevol, praktijkgericht, interactief en onder goede begeleiding van de werkgroep Gynaecologie, met een score van 4.6 uit 5.
Ook de nieuwe vorm sprak aan. Huisartsen vonden het heel prettig met de eigen groep de sessies te doen, maar vonden het ook plezierig collega’s uit andere groepen te ontmoeten.
Een enkeling was in eerste instantie wat huiverig voor deze nieuwe vorm, maar gaf aan het toch als heel prettig ervaren te hebben. Dat is fijn om teruggekoppeld te krijgen.

In de pauze en tijdens de borrel wist iedereen elkaar weer te vinden en zijn we de avond geëindigd zoals we die begonnen zijn, met een drankje en bij elkaar in het restaurant.

Natuurlijk zijn er punten die beter kunnen en waarvan ook wij mogen leren. Jullie input hiertoe hebben wij dan ook ter harte genomen, waarvoor dank!

Heb je je nog niet opgegeven en ben je geïnspireerd geraakt door je collega of door dit verslag? Opgeven kan nog voor de data 11, 16 of 18 november. Stuur een mail naar interline@mccklik.nl en wij sturen je de link. Graag tot ziens bij een van de volgende Interlinebijeenkomsten!

De werkgroep Gynaecologie en het team MCC Klik.