Anje Hendriks stelt zich voor

Mijn naam is Anje Hendriks, ik ben 52 jaar en woon samen met mijn man Hans en onze dochters Anne en Vera met veel plezier in Zwolle. Sinds 1 oktober jl ben ik naast Anja Jong secretaresse voor MCC Klik.

Ik ben ‘opgegroeid’ in het ziekenhuis. Met veel passie en toewijding heb ik bijna 20 jaar verschillende poliklinieken secretarieel mogen ondersteunen. Daarna ben ik ruim 11 jaar werkzaam geweest als secretaresse bij een GGZ instelling. De laatste jaren veranderden mijn werkzaamheden dusdanig dat ik hierin geen verdere uitdaging en verdieping meer ervaarde.
Om die reden en de behoefte zelf meer van waarde te willen zijn heb ik twee jaar geleden de overstap gemaakt naar Cuperus Gedenken waar ik als Adviseur Gedenkmomenten veel families heb mogen begeleiden en adviseren bij de aanschaf van een gedenkmonument na overlijden van hun dierbare. Inherent aan deze functie is de zaterdag werken. In deze periode veranderde ook onze gezinssituatie. Onze oudste dochter is gaan studeren en komt alleen de weekenden nog thuis, onze jongste dochter zal volgend jaar volgen.
Ik merkte dat ik veel van hen ging missen omdat ik de zaterdagen werkte en dat ik, ondanks dit mooie werk, mijn eigen ‘werktoekomst’ moest gaan herzien.

Eenmaal besmet met het ‘gezondheidszorgvirus’ blijft besmet heb ik gemerkt en de behoefte hiernaar terug te keren was groot. Op het moment dat ik de vacature las op LinkedIn dat MCC Klik een secretaresse zocht was de keus snel gemaakt. Ik had geen moment twijfel, heb geschreven en de rest is geschiedenis.

In mijn vrije tijd ben ik, naast het lezen van een goed boek en muziek luisteren, graag sportief buiten: wandelend met vrienden of op mijn racefiets mooie plekken ontdekken en in de winter heerlijk schaatsen. Verder straf je mij ik ook niet om lekker te ‘bankhangen’ met een goede Netflix-film of Documentaire.

Met veel plezier ben ik gestart in deze functie en met evenveel plezier kijk ik ernaar uit jullie ook een keer te ontmoeten.

Hartelijke groet,
Anje