Huisarts gezocht voor CVRM-Interline in 2018

 

De VRM ketenzorg is in Zwolle van start gegaan. Daarbij horen ketenzorgafspraken op inhoud. Deze zijn vastgelegd door de ketenpartners. MCC Klik heeft de werkafspraak geplaatst op de site en op de app onder de naam CVRM. We gaan in 2018 een Interline brengen over de CVRM. Hiervoor zoeken we nog een enthousiaste huisarts die samen met Marieke Schoenmakers en Michiel Schouwink de Interline voorbereidt en gaat presenteren in 2018.
De specialisten die deelnemen zijn Jorik Timmer (cardioloog) en Jan Evert Heeg (vasculair internist). Omdat de werkafspraak al vastligt is de tijdsinvestering minder dan gebruikelijk. Waarschijnlijk kunnen we met 3 bijeenkomsten van 1,5 uur de Interline vormgeven. Je kunt voor verdere vragen contact opnemen met Ria Couwenberg via mail mpecouwenberg@gmail.com of telefonisch 06-4104 3541. Je kunt je aanmelden bij: Anja Jong: interline@mccklik.nl

 

Uitleg over Interline

In de werkgroep die de Interline maakt zitten drie huisartsen en twee specialisten. Aan de hand van een lijst met leerdoelen (reeds aanwezig) worden casussen gemaakt waarin de leerdoelen goed interactief onder de aandacht gebracht kunnen worden in de Hagro’s. We zullen ongeveer 3 bijeenkomsten van 1,5 uur nodig hebben om de Interline nascholing te maken. Daarna wordt deze in duo’s (specialist-huisarts) in de Hagro’s gepresenteerd. Voor de huisartsen betekent dit dat je ongeveer 3x per jaar, 2 jaar lang een nascholing gaat geven van 2 uur. Voor deze inspanning word je financieel tegemoet gekomen. Mocht je nog vragen hebben bel rustig of kijk op de site bij Interline.