Coassistenten zoeken onderzoeksprojecten in 1ste lijn

Coassistenten dienen in het laatste jaar van hun opleiding een wetenschappelijke stage van 20-26 weken uit te voeren met als eindresultaat een wetenschappelijk verslag. Coassistenten kunnen bij dit onderzoek onder andere gebruik maken van statistische ondersteuning door de afdeling Innovatie en Wetenschap van de Isala Academie. Er zijn regelmatig coassistenten op zoek naar onderzoeksprojecten binnen de eerste lijn. Dit kan tot hele mooie samenwerkingsprojecten leiden.

Laat de Hein Hogerzeil Stichting weten of je onderzoek zou willen doen in samenwerking met een coassistent: hein.hogerzeil.stichting@gmail.com of boc@isala.nl.

Achtergrondinformatie

De Hein Hogerzeil Stichting (HHS) stimuleert en ondersteunt eerstelijns onderzoek in Zwolle en omgeving. We hebben de laatste jaren al een aantal fraaie onderzoeken uit onze omgeving kunnen publiceren met behulp van onze stichting.

  • Een onderzoeker kan een kant-en-klaar onderzoek indienen met de vraag of het onderzoek voor financiële ondersteuning in aanmerking komt.
  • Het is ook mogelijk dat een huisarts een idee voor onderzoek heeft en dat graag met iemand wil bespreken. In dat geval kan er contact worden opgenomen met de onderzoekscoördinator van de HHS. Er kan dan een onderzoeksplan worden opgesteld dat door de huisarts uitgevoerd kan worden of door de huisarts samen met een coassistent.
  • Mocht je als huisarts niet zelf onderzoek willen doen, maar wel willen laten doen, laat ons dat dan ook weten. Dan kunnen wij kijken of er een coassistent geïnteresseerd is om het onderzoek uit te voeren.

Dr. F.J.M. Bongers
Onderzoekscoördinator/ambtelijk secretaris
hein.hogerzeil.stichting@gmail.com